Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Kanskje vi aldri blir eldre. Kanskje det aldri går over. Kanskje jeg alltid skal stå litt alene under et tre og pisse mens festen foregår et annet sted. Jeg er han som er i nærheten. Alltid i nærheten. Aldri helt framme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt blir så annerledes når man står rett overfor hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Verden burde være så enkel at du kan treffe en fremmed fyr i et tre og bli med ham og bygge hytte hvis det er det du har lyst til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg svetter aftershave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skulle ønske hun var penere. Skulle ønske hun var kulere. Skulle ønske jeg ikke syntes hun var så pen og kul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

de går og går og kommer aldri til døra, så jeg hopper tjue og tjue sider forover for å se om det blir noe action. Jeg har endelig kommet fram til at han spør henne om de skal kline, da det ringer på mobilen. Ukjent nummer. ”Hei Simon, det er Kjell-Roar.” Stemmen er kjent, og han sier Simon som om vi kjenner hverandre godt, men jeg vet ikke om noen som heter Kjell-Roar. Dessuten høres det ut som et tullenavn. ”Hei Jim-Reodor,” sier jeg. ”Hvordan går det med Eggesylte?” Det blir litt stille. Han som tulleringer har skjønt at jeg har avslørt ham. Jeg forsøker å komme på hvor jeg har hørt stemmen før. Den er ganske voksen. Og det er verken Bengtjohnsen, Jesper, Amigo eller Frank. ”Nå er jeg ikke helt med,” sier han. ”Vet ikke helt hvem du snakker om, med det er altså Kjell-Roar, fotballtreneren din.” Skitt. Roll-on. Han har selvfølgelig et navn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage