Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

..men til slutt går det opp for meg at jeg ikke kan høre hjertet mitt fordi det er innhyllet i tusen lag av selvforsvar. Jeg har vært så opptatt med å gjøre alt det jeg burde gjøre, med å komme meg tilbake til "den rette veien" (...), at jeg har glemt hvordan jeg skal lese det indre kompasset mitt."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror fullt og fast at musikk er en stor gave i livet, og at den har en evne til å skape kontakt mellom mennesker på en måte ord aldri kan oppnå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er noe av det jeg liker best ved musikk - at de samme ordene, de samme tonene, kan bety helt forskjellige ting for forskjellige mennesker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva