Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 24 sitater

Så spiste de restene av grisen fra i går, drakk noen glass av husets vin og la i vei igjen. Korpela minte dem på at døden ventet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kompanjongene filosoferte om at hver dag er den første dagen av resten av livet, en tenker bare ikke på det midt i hverdagsmaset. Ingen andre enn de som har stått ved dødens port, forstår hva et nytt liv betyr i praksis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter en stund fant de den ulykkelige. Det var fastlandskaptein Mikko Heikkinen. Død som en ankerstein. Ryggen var brukket, men vinflaska han holdt i hånda, hadde som ved et under kommet fra hendelsen uten varige men. Mirakelens tid er ikke forbi.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De gikk ut på plassen foran den katolske domkirken, der bussen fra Korpelas Dødsruter sto og ventet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De hadde ikke tid til å bli mer enn et døgn i Kuusamo, for både i Kemijarvi og i Kittila satt det en selvdestruktiv stakkar og ventet på kollektivtransport til døden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han syntes Rellonen hadde lagt for dagen en anselig besluttsomhet i dødssyslene sine.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den utslitte klokka gikk i tusen knas, Rellonen mistet ikke livet. Leken moret dem på en eiendommelig, makaber måte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han var hardt såret, og det fantes ikke noe feltsykehus der det knuste hjertet hans kunne få førstehjelp.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Men det er alltid en gledesdreper til stede. Uten å spørre om lov begynte frilansservitør Seppo Sorjonen å mimre om Finland. Og det som verre var, minnene om hjemlandet var utelukkende positive.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S