Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Evig liv, tenkte han. Det finnes mange veier dithen. Egypteren kunne balsamere kroppen. En dag finner vi måter å balsamere sjelen på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Jeg vet at du er forlovet med Anne Barbour. Gammel landadel er det verste du kan rote deg borti. Ingen penger og en masse dyre vaner. Skal du ha råd til henne, bør du holde deg til finansbransjen, det gjør du klokt i."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Man ser mye av seg selv i andre," sa Bacon.
"Om bare avstanden er passelig," sa Burton.
"Og hva er en passelig avstand?" lo Bacon.
"Innenfor øyets, men utenfor ørets rekkevidde," sa Burton.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ungjenta som sto bak disken på Outland i kjelleren på Merkursenteret i Nordre gate, var sminket sort med bred pensel. Sort var også den trange toppen og muligens også synet på verden, i alle fall virkeligheten. Men på Outland fantes det utallige andre verdener enn virkeligheten å forholde seg til, og i en av dem var sikkert denne jenta en optimist av de store, kanskje til og med en superhelt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gode formuleringer er viktig. Sånne som når en mistenkt satt i avhør foran politioffiser Jensen:
"...satt og stirret ned i bordplaten, som om det sto et usynlig sjakkbrett foran ham. Om de faktisk skulle spilt sjakk, ville Jensen si at den stakkars mannen lå minst en offiser under".
Koser meg når jeg finner sånne :-).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Moren var en flaggermus med for dyre smykker. Hun var en spinkel og sky kvinne fra adelig familie. Hvordan faren hadde falt for henne, hadde Hannah aldri forstått.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliePiippokattaStig TIngunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer Gabrielsen