Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

En hverdag er en knagg å henge fra seg uroen på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Statsarkivaren så ut som om han fra tidlig barndom var blitt oppfostret i arkivets dypeste, mørkeste kjellermagasin på en blanding av harsk fiskekraft, kjøttslintrer og kokt kål.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På hotellrommet fant jeg frem laptopen og koplet meg til hotellets troløse nett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var her de levde, i riktig gamle dager: trollene og vettene, huldrene og nøkkene; det var her de bodde, blant kjempegran og sølvgrå furu, det var her de vandret, lukt inn i eventyrene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av og til kunne man få inntrykk av at noen hadde skrudd av hele Juvdal. At noen hadde røsket støpselet ut av kontakten og lagt bygda øde.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lik et Soria Mora slott funklet Juvdal pleie- og omsorgssenter i skogkanten. Tåken hadde letnet. Jeg stanset og så utover landskapet. Vilt, øde. Visst var Juvdal en del av siviliasjonen. Det føltes bare ikke sånn.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren