Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hun købte østers og tun og laks. Så ville hun også have jomfruhummere, men så ville hun alligevel ikke, hun var så ivrig og rødkindet, fiskehandleren flirtede med hende, og så besluttede hun sig endelig for krebs. Udenfor var det koldt og blæsende, hun kom til at vælte sin cykel, og fiskehandleren kom springende og rejste den for hende, han læssede oven ikøbet hendes mange poser op i cykelkurven, der var ingen ende på hans hjælpsomhed. Han smilede, og hun lo, han vinkede begejstret da hun endelig begyndte at gå, slingrende med den tunge cykel. Hun ilede. Hun tabte sine nøgler. Hun så skønheden i selv det mest grimme og nedslående ansigt. Hun smed om sig med penge: En kæmpestor buket liljer, hvidvin, rødvin, sprut, champagne, mangofrugter, bøffer, brød og kager fra byens dyreste bager. Hun slæbte det hele hjem og tog et karbad. Men dér kunne hun ikke ligge ret længe, hun var næsten vanvittig af forelskelse. Hun smurte sig ind i cremer, hun satte håret og sminkede sig. Hun tog det nye undertøj på, åh, blonder og silke, så kjolen og de højhælede midnatsblå sko, som hun næsten ikke var i stand til at stavre rundt i, men det var hun, hun kunne alt, og alle disse genstande der var så forskønnende, delikate, jublende, var en stor del af grunden til overtrækket på hendes konto.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den blege sol sto lavt på himlen, og himlen var hvid. Mit hjerte sang. Dit avskyelige kys havde udsat døden. Og din hånd havde vinket mig tilbage til livet. Sådan var det, jeg var ikke i tvivl. Ventetiden var forbi. Langsomt, langsomt. Steg jeg op på samme måde som en skildpadde bevæger sig mod vannoverfladen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage