Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Tror du meg?
Tror gjør jeg vel ikke. Men jeg innser at det er sant.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hva er vel mennesket uten flesk? Et liv uten flesk, det er ikke noe menneskeverdig liv. Det er flesket som holder oss oppreist. Utenom flesk fins det ikke noe som er sikkert i verden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samtaler hadde aldri fristet eller tiltalt henne. I samtalen tvinges tanken uavbrutt til uberegnelige avvik og finter, den blir forvridd og forvansket for å være til behag eller forargelse, den blir lømmelaktig troløs. Den ensomme tanke, derimot, er suveren, den holder seg i kroppen og viker ikke for noe. Selv når man bestrider sine egne tanker blir man hel. Hun ville være i fred med sine tanker. Men egentlig var hun ikke spesielt oppsatt på å tenke heller. Tanker etser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når man lever lenge, blir man til slutt så stappfull av livserfaring og åndsevner og erindringer at hva som helst, virkelig hva som helst, kan pøse eller piple ut bare noen pirker forsiktig på en.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det kan gå på alle slags vis med alt mulig, at det skjer mirakler, det er det eneste som er sikkert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila