Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hva kommer det av at jeg alltid blir så oppskaket av å se dyr som plages? Rundt meg ser jeg jo daglig mennesker som lider. Hva er det med meg og dyr?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et sted jeg merkelig nok kunne være nesten sikker på å finne en av disse fabulerende oldingene var plassen like utenfor Bayt al-hikma, visdommens hus, som ikke bare inneholdt et ualminnelig stort bibliotek, men også var et berømt lærested for geografi, astronomi og medisin. Men hvorfor ville de stå nettopp her? Var det for å vise at gammel kunnskap ikke burde forkastes selv om en ny tid trengte seg på?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For det er det fine med eventyr og hellige fortellinger: De er like nye hver gang!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det er få ting som kan knytte levende vesener mer sammen enn lek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Folk som kan le sammen, tåler hverandre bedre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckKaramasov11RufsetufsaSynnøve H Hoel