Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Lilly så seg om. "Nei," sa hun etter å ha tenkt seg om. "Vi lar dem være. Det kan være fint bare å huske det sånn. Som det var."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Gratulerer," sa jeg og nikket mot magen hennes. Jeg ville si noe mer, men jeg har alltid vært usikker på om det er passende å si at en høygravid kvinne er "stor", "ikke så stor", "nett", "blomstrende" eller en annen eufemismene som folk synes å bruke for å dekke over det de vil si, som egentlig er noe sånt som "Fy fader".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Døden virker aldri riktig," sa Daphne. "Med mindre du er buddhist," sa Natasha. "Jeg prøver stadig å tenke som en buddhist, men da blir jeg redd for at Olaf skal komme tilbake som en mus eller noe sånt, og at jeg kan komme til å forgifte ham." Hun trakk på skuldrene. "Jeg legge ut gift. Vi har forferdelige problemer med mus."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er ikke en gammel tulling pappa, sa jeg og dultet borti ham. Vel - du er ikke gammel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vet du, det er bestefar jeg er urolig for. Han liker ikke all anspentheten. Han skifter strømper fire ganger om dagen, og han har ødelagt to av tastene på fjernkontrollen fordi han trykker for hardt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Svaret kom med et pling i løpet av få sekunder. Jeg smilte. Hvordan klarte jenter i den alderen å skrive så raskt, når de gjorde alt annet så sakte?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du er ikke en gammel tulling, pappa. sa jeg og dultet borti ham. Vel - du er ikke gammel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Margareth Thatcher! Husker du henne? Å, hun var et forferdelig menneske. Men hun hadde alltid så fin håndveske.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Med det kysset prøvde jeg å fortelle ham hvor enormt mye han var for meg. Jeg prøvde å vise ham at han var svaret på et spørsmål jeg ikke engang hadde visst at jeg hadde stilt. Jeg prøvde å takke ham for at han ønsket at jeg skulle være meg selv, mer enn han ønsket å få meg til å bli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du lærer å leve med det - med dem. For de blir hos deg, selv om de ikke lever og puster lenger. Det er ikke den samme knusende sorgen du kjente til å begynne med, den du blir helt overveldet av. Det er bare noe du lærer å gi rom for. Som å tilpasse seg til et hull. Du blir ... en smultring, i stedet for en bolle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa