Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Spilene er i tillegg brettet på ene siden, sånn at de aldri kan trykkes helt sammen, men alltid etterlater små åpninger ut mot vinduet og forbi. Det er ikke nok til at noen kan se inn til meg, bare nok til at jeg kan se ut, og det er ille nok noen dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil at du skal se for deg at hele dette brevet ble skrevet den kvelden i regnet. Se for deg at bokstavene dryppet fra hårstråene ned på papiret. At blekket bare la seg sånn fordi det måtte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har alltid slitt med å skille selvforakt og selvinnsikt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er full av løsninger, men løsningene er ikke interessante, slik problemet er interessant, for løsningene er ikke meg, slik problemet er det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har valgt denne ensomheten fordi jeg foretrekker den, men jeg har aldri valgt å foretrekke ensomhet, og jeg hadde foretrukket å foretrekke noe annet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Vi med overaktiv samvittighet identifiserer oss så lett med dem som ikke har noen i det hele tatt. Kanskje lengter vi etter å begå virkelige forbrytelser, med hud og hår, og bli straffet for det. Kanskje lengter vi etter en celle som tross alt er større enn våre egne tankers, en tilværelse med solide vegger og en definert tidsramme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvor mye kan man egentlig lære om livet gjennom sprekker i persiennene?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hva er et menneske verdt alene, utenfor de sammenhenger hvor verdier oppstår og har sin berettigelse?
Ingenting.
Ensomme mennesker vet ingenting og er ingenting verdt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forsett: Bare lese litteratur som kurerer behovet for litteratur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok er et forsøk på å bli et bedre menneske - eller den er ingenting.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie