Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Tenk om det var så enkelt, om det hadde noe med Vårherre å gjøre. Å miste sin tro, mot det fantes en enkel medisin: å gjenfinne den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jeg forstod dette med utdanning. Uten kunnskap er vi ingenting. Uten kunnskap er vi dyr.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor de skulle, hvilket felt de skulle på, spilte ingen rolle. Det var hva de skulle...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I møte med bien var det vanskelig å tro at det fantes noe der ute som var mer perfekt, ikke engang Gud.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fra år 2000 og fremover gikk det fortere og fortere. Tørre, varme somre uten blomster og nektar drepte biene. Harde vintre drepte biene. Og regn. Biene holdt seg inne i regnet, som mennesker. Våte somre betydde langsom død.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...hver enkelt bie arbeidet for folket, for alle, for organismen de sammen utgjorde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Det føltes som om Gud hadde erta meg. Hengt en stige ned fra himmelen og latt meg klatre opp for en ta en titt, latt meg se engler på enger av sukkerspinn, før han brått dytta meg av en sky før han lot meg falle mot jorden igjen. Jorda på en regnværsdag. Grå. Sørpete. Fattig.»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hver for seg var de ingenting, men sammen var de maurtuen, som om den var ett, levende vesen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For første gang på mange år lot jeg meg omfavne av bøker, av ord. Jeg kunne vært her et helt liv.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Lukten fra leiligheten spredde seg ut i oppgangen, traff meg. Det var ingenting spesielt ved den, men alle hjem har sin egen lukt. Lukten av menneskene som bor der. Maten de har spist, klærne de har vasket, skoene de har brukt, svetten de har utskilt, ånden de har utpustet i sene nattetimer - den ramme lukten fra sovende menneskers munner - sengetøy som kanskje burde vært byttet, en stekepanne som skulle vært rengjort, men er blitt stående til neste dag, så matrestene er størknet og har starte en tidlig forråtnelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia