Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 46 sitater

"Herregud," sa faren min. "Ser du det for deg? Som om det ikke var straff nok å ende opp i en jævla rullestol, dukker vår egen kjære Lou opp og skal holde deg med selskap." "Bernard!" skjente moren min. Bak meg klukklo bestefar ned i tekoppen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ansiktsuttrykket ditt da du kom tilbake etter å ha dykket den gangen, fortalte meg alt; du har en sult i deg, Clark. En fryktløshet. Du har bare begravd den, akkurat som de fleste andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I enkelte perioder - perioder da ekteskapet mitt viste seg å være en smule tettere befolket enn jeg hadde regnet med - har hagen vært et fristed; andre ganger har den vært en kilde til glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde dem på meg i sengen, i badekaret og i lekeparken hele sommeren. Favorittantrekket mitt var glitterstøvlene og humlestrømpebuksene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

..."jeg er skikkelig god til å lage te" ... "og min erfaring er at det ikke er mange ting som ikke kan fikses med en skikkelig god kopp te... "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bare lev godt.
Bare lev.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mamma tror du har fått ebola-viruset. Hun driver og advarer alle naboene som har meldt seg på bingoklubbturen til Port Aventura.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror vi kan få til alt mulig. Jeg vet at dette ikke er en kjærlighetshistorie av det vanlige slaget. Jeg vet at det er mange grunner til at jeg ikke engang burde si dette. Men jeg elsker deg. Det gjør jeg. Jeg visste det da jeg gikk fra Patrick. Og jeg tror kanskje du er litt glad i meg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Greit. Ha det fint. Å, og ikke bruk den røde kjolen. Den er altfor utringet."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"jeg vil bare... være en mann som har vært på konsert sammen med en jente i rød kjole. Bare i noen minutter til."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete Gjessing