Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Ubesluttsomhet kan føre til at vi mister drømmene våre. Noen ganger blir vi sittende på gjerdet og nøle så lenge at mulighetene seiler sin egen sjø, uten oss. Kan hende prøver vi til og med å åndeliggjøre besluttsomheten vår ved å overbevise oss selv om at vi ikke har hørt fra Gud. Visst skal vi be om Den Hellige Ånds ledelse, men jeg tror at Gud venter på visse beslutninger fra vår side før Han åpner eller stenger en dør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han har gitt oss det vi trenger for å komme oss gjennom disse stormene, og Han lover å holde oss oppe midt i prøvelsene. Han er der sammen med oss og heier oss videre, slik at vi kan bli alt Han sier vi kan være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uansett hvor skummel situasjonen eller omstendighetene måtte virke: Gud er større.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Babyen skulle gå, snakke, tenke, drømme, lære å lese og skrive, forholde seg til andre og gjøre store ting for Gud. Det var vanskelig å forestille seg at alt dette skulle vokse fram fra det som for øyeblikket bare kunne sees i et mikroskop.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKirsten LundPia Lise SelnesHarald KHarald AndersenBente NogvaSolveigFindusLilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailasiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn Ekerhovd