Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hva mener du med ikke blande penger og kjærlighet! Dere gjør jo ikke annet! alle sammen! tenk bare på alle som gifter seg og skal støtte hverandre i gode og onde dager, det betyr at de skal holde sammen når økonomien rakner på grunn av sykdom og tåpelige disposisjoner, det betyr at når den ene parten er ute og flyr med andre skal man overse det, fortsette å betale husleien, ordne opp og tilgi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sant? Hun hadde sluttet å håpe at hun en gang skulle slutte å skjelne mellom fantasi og virkelighet, hun klarte det ikke. I dag trodde hun at Vegard elsket henne, det var jo helt latterlig. Hun ante ikke hvorfor hun trodde det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå var det sengetid. Men hver gang hun ville reise seg og slukke lampen og legge vekk telefonen, falt hun inn i den der manglende-initiativ-greia, som om hun ikke visste hva ordet initiativ var, som om hun aldri hadde hørt om det. Hundrevis av ganger hadde hun sittet i stuen og ikke greid å komme seg opp fra stolen og videre i retning av sengen. Hvordan reiser man seg fra sittende stilling? Hun ante det faktisk ikke. Etter en halvtime satt hun fortsatt på stolen. Dette her kunne hjelpes ved at noen sto ved siden av henne og kommanderte henne i seng, selv om det var vanskelig, særlig når det ikke var noen der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita Roen