Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 18 sitater

Å lære å kommunisere er som å kjøre langs en vei og oppdage at broen du er avhengig av for å krysse elva, har rast sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan bestemmer man seg for hvilken bro man skal bruke for å reise fra en verden til en annen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tyngdekraften er smertefull når den trekker ned en kropp som ikke er i stand til å kjempe imot den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun har fortalt meg at måten jeg nyter ting på, er en av de største gledene jeg gir henne. Hun har aldri før sett noen fryde seg over ting slik jeg gjør. Stadig oppdager jeg nye ting og nye måter å føle glede på, og det gjør henne glad.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

«You've got to eat a little salt,» sier sørafrikanske mødre til barna sine når de kommer gråtende hjem fra lekeplassen. De prøver å lære dem at ingenting i livet er perfekt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er riktig å si at folk faller for hverandre. Vi glir ikke, sklir ikke, snubler ikke inn i det. I stedet ramler vi med hodet først utfor et stup og ser om vi greier å fly sammen. Kjærligheten er kanskje irrasjonell, men vi velger å risikere alt for den.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er sant som de sier: Livet er både salt og søtt. Og jeg håper vi alltid vil dele begge deler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Uansett hvor viktige vi tror vi er, er vi ikke annet enn en fotnote i naturens kretsløp.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg visste ikke hva disse fremmede menneskene hadde gitt meg, før en av dem tok på den ødelagte, forvridde, ubrukelige kroppen min og fikk meg til å skjønne at jeg ikke var så ekkel som jeg trodde. Og det var da jeg skjønte at selv om familien kanskje er de som plukker oss opp, igjen og igjen, så kan fremmede også redde oss - selv om de ikke vet at de gjør det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingen av oss vet hva vi tåler før vi må

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila