Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Ensonhet finnes ikke. Du kan alltid snakke med Gud. Presten ser inntrengende på Adam. "Jeg vet at du ikke tror på Gud. Det er heller ikke viktig for meg. Når tankene dine plager deg, prøv å bytte ut ordet jeg med du. Snakk til noen også når det ikke er noen der. Henvendelsen skaper helt av seg selv en som hører etter."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ingen jagerfly, ingen boots on the ground, ingen fremmede styrker, ingen slagord om demokrati, ingen regjering i en fjern hovedstad som de aldri har vært i, kan gi dem hverdagen tilbake når de først har mistet den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi tror kanskje at afghanere kommer lett over andres død, fordi det er så mye av den. Det gjør de ikke. Den setter seg i ansiktene deres.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Stemmen er full av forakt. Jeg kan ikke se ansiktet hennes. Det er som om det er burkaen som snakker til meg, og den representerer en avgrunn jeg aldri vil kunne krysse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Minene dreper fremdeles, som om fortiden alltid er klar til å ta hevn over dem som ignorerer den.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er sånn overlevelse er. Vær et svin, eller dø.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Outsourcing er orakelsvaret hver gang et problem skriker på nye løsninger. Det betyr besparing, ansvarsfraskrivelse og, viktigst av alt når politikken skal være effektiv, ugjennomskuelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I krig handler det bare om å tilintetgjøre fienden. Det er veldig enkelt. Bang - og fienden er død. I ekteskapet handler det om å gjøre fienden til en venn. Det er mye mer innviklet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lov kan aldri være helt uttømmende, da er den dødsdømt. Det skal alltid være noe usagt som åpner for improvisasjon og initiativ. Ellers er det ikke mulig å arbeide under den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har skadet andre mennesker. Ja, selvfølgelig har vi skadet andre mennesker. Hva er ellers vitsen med å gå rundt med et stort, ondskapsfullt våpen i hendene og ha brukt et år på å lære å bruke det på den mest effektive måten? vi er da ikke Leger Uten Grenser heller, er vi vel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågInger-LiseGVToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliLailaThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- HelenBoktimmyBentMonica CarlsenIngunn SBente NogvaJulie StensethTurid