Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Ingen ord er så klare at de ikke byr på fortolkning, (...)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

-var det bare lureri? spør han når lysene tennes igjen.
Skal jeg fortelle ham at alt bare er lureri? At man kan ane lysbrytningen fra lyskasterne i de falske tårene?
- Nei, det vi opplever og innbiller oss er også virkelighet, sier jeg, og han skjønner så absolutt hva jeg mener.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ute er alt stille og rolig, mørkt, fem grader, men det har klarnet opp og for første gang på lang tid er alt opplyst av måneskinn, lyset kommer på skrå ned fra venstre, som en leselampe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er da, akkurat i dette øyeblikket, at det for første gang går opp for meg at jeg er en kvinne midt i et finvevd mønster av følelser og tid, at det på en og samme stund skjer mange ting som har betydninger for livet mitt, at hendelser ikke skjer én etter én, men på mange plan samtidig, i tankene, drømmene og følelsene, at det finnes øyeblikk inne i øyeblikket.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Etterpå legger vi oss ute på moen for å se hvor raskt skyene farer over himmelen, lyset er skjørt og gjennomsiktig, som et hvitt og lett bomullsstoff, et tynt svøp rundt gutten og meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Over hele landet ligger det et dypt lavtrykk og jeg befinner meg midt i lavtrykkets øye. Alt utenfor der igjen befinner seg i tåke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem jeg er, er tett sammenvevd med hvor jeg er og hvem jeg er sammen med.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å være mor er å våkne og gjøre sitt beste og så legge seg å sove og håpe det beste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Om jeg husker riktig, gikk barndommen med til å lengte etter det man ikke fikk, det vil jeg ikke skal skje min protesjé, som jeg har ansvaret for en helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Audur snakker relativt mye, hver helsetning inneholder mange innskuddssetninger, på alle andre måter er hun vidunderlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartin