Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Senk tempoet, dra på ferie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når alt kommer til alt , er livet kort. Vi må gå etter de menneskene, stedene og tingene her i livet som gir oss mest glede.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Livet er et eneste herlig rot. Kaotisk og tragisk og fantastisk og merkelig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg elsker måkeskrik.Det er jo en blanding av et hyl og et skrik, og man skulle tro at lyden skulle være grusom. Men vet du hva, jeg tror det faktisk er en av de beste lydene jeg vet om. Lyden av havet, sier Gavin. Jeg nikker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når flaksen ikke står deg bi, og når tingene ikke går slik du skulle ønske det, husk at det er du selv som forfatter din egen historie. Du kan skrive den på hvilken som helst måte du vil, og ha med dem du selv ønsker. Og det kan være en vakker historie, eller en trist og tragisk. Du kan velge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke la noen hindre deg i å være ditt sanne jeg.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Når alt kommer til alt, er livet kort. Vi må gå etter de menneskene, stedene og tingene her i livet som gir oss mest glede.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alt som noen noensinne vil se etter, er vanligvis der de finner det

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Du er selv forfatter av din egen historie. Du kan skrive den på hvilken som helst måte du vil, og ha med dem du selv ønsker"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva