Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Etterpåklokskap må være fornuftens verste fiende.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Noen gutter bruker hele livet på å finne ut hvordan jentehjernen er skrudd sammen, men jeg sverga for lenge siden at jeg ikke skulle bli en av de evig søkende. Antakelig er det som med store oppfinnelser, en dag våkner man opp og har løsningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forsøker alltid å planlegge livet mitt i detalj, men hjernen min har ikke sjakkspillerens evne til å forutse motspillerens trekk, og så blir det til at jeg banner, drar hele regla.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun sier jeg er pen når jeg smiler, jeg veit ikke om det betyr at jeg er stygg ellers, men passer på å strekke ut leppene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

-Skalldyraften. Først humrer man litt. så reker man litt rundt, og så krabber man til sengs.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er noe annet enn evigvarende dansk flatmark oversvømt av grineunger med Legoland-abstinenser og feriehysteriske foreldre i pappvinrus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har opplevd det før. Jeg tror jeg er med, men i stedet stanger jeg i et trelags, lydisolert pleksiglass. Det eneste som på uforklarlig vis slipper igjennom, er de gale ordene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg finner henne ved bølgene, hun ligger på en strandmadrass. Jeg forsøker å konsentrere meg om ansiktet, men all den nakne huden kommer i veien. Hun er svakt gyllen, og kroppen krummer seg som svaberg. Huden virker myk og silkefin, bare tanken på å la hånda gli over den gjør meg svimmel. Bikinien skjuler ingenting jeg ikke kan fantasere fram.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva