Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Når mørket faller på, dukker fantasiene opp, og fantasiene slutter ikke. I fantasienes verden er en fri til ikke å tenke såkalt korrekt. En kan tenke akkurat hva en vil. Fantasiene kan ikke kalles for løgner. De kommer helt av seg selv og slår seg ned. De tilhører en verden som ikke tar slutt. En trygg verden i hjertet av mørket. Natta utgjør en mur rundt fantasiene. Ingen kan kikke inn i andres fantasier og gjøre den trygge fantasiverdenen utrygg. Fantasiene skal bare brukes i øyeblikket og plager ikke andre mennesker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Munnene til en del mennesker har ingen glidelås.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde du hatt en kvinne i livet ditt, ville hun ha reddet deg fra alle slags rare drømmer og angst. Ensomheten er som en ørken hvor vinden blåser kaldt fra alle kanter slik at hjertet fryser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen hendelser befinner seg hele tida et skritt foran oss. Krigen er en av dem, og alle som står i veien for den, blir feid vekk. Enkelte mister en stor bit av sin tilmålte tid i en krig, mens andre bare mister litt. Men skadene fra krigen gjør at en blir hengende etter. Noen mister livet, andre mister meningen med livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I alle disse årene har vi gang på gang bedt til Gud, men Gud har ikke svart oss, svarer ikke nå og kommer aldri til å gjøre det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli