Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

"[...] Du leker filosof?"
"Jeg leker grinete rasshøl. Det er sånn jeg stort sett kler meg når jeg skal på kontoret. Det har du antagelig lagt merke til."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Menig Kieran Gallagher vet alt om monstre, for han kommer fra en familie der monstrene er i flertall. Eller kanskje det bare er det at hans familie var mer tilbøyelig enn de fleste til å slippe sine monstre ut i friluft.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var før ordene fantes, det fantes bare ting uten navn, og ting uten navn blir ikke værende i hodet. De faller ut, og så er de borte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har ikke kommet noen nye barn på lenge nå. Melanie vet ikke hvorfor. Før var det mange – hver eneste uke, eller med noen ukers mellomrom, lød stemmer om natten. Mumlende ordrer, klager, et og annet kraftuttrykk. En celledør som smalt igjen. Og så, etter en stund, som regel en måned eller to, et nytt ansikt i klasserommet – en ny gutt eller jente som ikke engang hadde lært å snakke ennå. Men de lærte det fort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok! Hun har sin egen bok! Og det er denne boken! Hun lar hendene gli over omslaget, blar raskt gjennom sidene, vender boken i hendene for å betrakte den fra hver eneste vinkel. Hun lukter på boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinG