Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Personlig tror jeg ikke det spiller noen rolle hvem som oppdrar en, om det er mann eller kvinne,biologiske foreldre eller adoptivforeldre, så lenge man bare får kjærlighet nok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mange mennesker tror at skulptørkunsten bare dreier seg om det ytre,fysiske skallet av et menneske.Og reint teknisk har de kanskje rett. Men enhver stor skulptør vet at kunsten å gjenskape en god likhet er avhenger av at man tolker essensen av den personen eller gjenstanden man portretterer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men i løpet av de mange årene jeg har tilbrakt her på denne jorden,har jeg oppdaget at for hvert av de råtne eplene finnes det tusenvis av andre med gode og vennlige hjerter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La aldri frykten bestemme din skjebne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke rart å tenke på at livet kan bli snudd helt på hodet bare i løpet av noen få timer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ei bok som er vanskelig å legge fra seg. Interessant og spennende. Jeg så med stor glede fram til neste bok. Jeg skal nå begynne på bok nr. 6 i serien (Solsøsteren).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis man elsker noen, må man slippe dem fri så de kan fly.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kommer til å savne deg hver eneste dag. Men jeg forstår også at man ikke kan holde en vakker fugl i bur. Hvis man elsker noen, må man slippe dem fri så de kan fly.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vil at du skal være lykkelig. Livet er svært kort, men et ekteskap med en mann du ikke elsker, er fryktelig langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I wish that you will find love. It is the only thing in life that makes the pain of being alive bearable.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth