Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Konsentrerer vi oss mer om å se andre mennesker, kan vi sannsynligvis selv oppnå økt glede og følelse av mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et sunt menneske er subjekt i sitt eget liv. Slik klarer man å stå imot kavingen etter å bli stadig mer perfekt og å forholde seg kritisk til negative samfunnskrefter man blir eksponert for. Som herre i eget hus opplever det sunne mennesket frihet i å se og vurdere livet og menneskene rundt seg. Ved å orientere seg ut fra egne følelser handler man ut fra seg selv. Man er bevisst på hva man tenker og mener, og man tør å formidle dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prosentmessig er det relativt få mennesker som står fjellstøtt i livet sitt som seg selv. Som ikke lar seg true av andres blikk og meninger, men heller er åpne for om andre kan ha noe å berike dem med. Som kan si høyt at de har lært noe av motparten fremfor å gremmes over å ha tapt en debatt. Ikke minst kan de begeistres over andres talent og suksess. Slike mennesker har god selvfølelse. De har mot til å akseptere seg selv og andre. De tør å være tydelige, og de lar seg sjelden krenke av andre mennesker.

...jeg blir trygg av å møte: Folk som utstråler ømhet, ydmykhet og raushet, og som gjerne er selvhevdende i eget liv. Slike mennesker er gode rollemodeller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det viktigste var å overleve kontakten med andre mennesker uten å bli krympet av dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle har vi noen svake, umodne sider som blir særlig synlige under livskriser og ved annen motgang.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund