Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Atticus slo flere fluer i et smekk når han leste høyt for barna sine, og han ville sannsynligvis gitt en barnepsykolog atskillig hodebry: Han leste for Jem og Jean Louise det han tilfeldigvis leste selv, og barna vokste opp i besittelse av en del merkelig lærdom. De fikk brynt seg på millitærhistorie, lovforslag som skulle ratifiseres, dektektivfortellinger, Lovbok for Alabama, Bibelen, og dikt fra antologien Golden Treasury av Palgrave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor fortalte du meg ikke forskjellen på rettferdighet og rettferdighet? På rett og rett? hvorfor gjorde du ikke det? Jeg anså det ikke for å være nødvendig, og det gjør jeg ikke nå heller. Jo, det var nødvendig, og det vet du. Gode Gud! Og når vi først er inne på Gud, hvorfor gjorde du det ikke klart for meg at Gud skapte de ulike rasene og plasserte de svarte i Afrika for at de skulle fortsette å være der, for at misjonærene skulle kunne fortelle dem at Jesus elsket dem, men ville at de skulle bli i Afrika? At å føre dem hit var et fryktelig feilgrep, og at det er de som har skylden? At Jesus elsket alle mennesker, men at det er ulike sorter mennesker, med ulike grenser, og at Jesus mente at alle mennesker kan nå så langt de vil innenfor sine grenser - >>

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Aunty, you know good and well if I walked in church today with a hat on they'd think sombody was dead"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"I didn't know you had half-glasses, Uncle Jack," said Jean-Louise.
"Hah - I discovered I was wasting money."
"How?"
"Looking over my old ones. These cost half as much."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

She sat up. "I don't know if I can tell you, honey. When you live in New York, you often have the feeling that New York's not the world. I mean this: every time I come home, I feel like I'm coming back to the world, and when I leave Maycomb it's like leaving the world. It's silly. I can't explain it, and what makes it sillier is that I'd go stark raving living in Maycomb."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dear goodness, the things I learned. I did not want my world disturbed, but I wanted to crush the man who's trying to preserve it for me.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R