Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 20 sitater

Hadde de sveket meg?
Hun, kanskje, men ikke han. Han hadde jo gitt meg all den kjærligheten som var å få.
Han, kanskje, men ikke hun. Hun hadde jo faktisk vært der hele tiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pappa var opprømt da vi gikk. Kjerringhelvetet var jo egentlig ei helvetes fin kjerring. Men hun var kraftig bygd, dama! Gud må ha ledd seg ihjel da han skapte det akterspeilet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når pappa drakk, ble ikke verden vakker og mennesker tiltrekkende. Tilværelsen ble styggere, og idiotene mangedoblet seg. Eneste måten å få bukt med elendigheten på, var å drikke enda mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den kommunismen pappa snakket om, hadde visse likheter med forestillingene han hadde om Cuba. Han tenkte at under kommunismen ville folk ordne det slik at vinteren ikke var en årstid lenger. Kommunisme betydde cubansk sol og varme, ikke snø, kulde og drivis.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg husker deg, pappa. Hva husker du om alt som var deg og meg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mig äger ingen, ej ens jag själv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det andre mennesket lot jeg være der alene med demoner jeg ikke hadde lyst til å vite noe om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var umulig å snakke med ham, og jeg hadde ikke noe lyst heller. Vi var begge så opptatt av flaskene hans at vi ikke lenger så hverandre. Hvis vi snakket, føltes det som når man sier noe med munnen presset mot et glass. Vi ble drevet mot en avgrunn. Alt gikk så fort at man kunne telle månedene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokhylla var av mahogni og hadde messinglister, men manglet bøker, bortsett fra noen få. Den ga ikke noe inntrykk av at pappa prøvde å lese litt hver kveld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var Maiken som vasket. Vi leverte skittentøyet i en papirpose og fikk det rent og nystrøket tilbake. Maiken maste om å få mer til å vaske, hun mente sengetøy og håndklær også burde vaskes, men de klærne vi eide, hadde vi stort sett på oss, og sengetøy brukte vi ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R