Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Hvis du tar hånden min, skal jeg ikke slippe deg. Jeg kommer ikke til å slippe deg før du vil at jeg skal slippe. Når du er hel igjen. Når det ikke gjør vondt lenger. Jeg kan gjøre det. Jeg lover deg det. Jeg kan hjelpe deg. Vær så snill, la meg få hjelpe deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alkohol gir deg ingen nye tanker, den får deg bare til å si det du allerede tenker, men har vett til å holde kjeft om når du er edru.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

I dag fikk jo ikke unger lov til å være noen steder der det fantes en mulighet for at de kunne skade seg. Alt skulle være kontrollert og trygt hele tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bet you say that to all the girls.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skulle få fornøyelsen av å finne ut hvordan han raskest mulig kom seg bort fra stedet han ikke ville være på, for å komme seg til et sted han ikke ville til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærlighet, sjalusi og omsorgtvister var de vanligste motivene for drap, men penger lå også høyt på listen. Grådighet var definitivt den av de sju dødssyndene som krevde flest ofre. Store penger innen rekkevidde kunne drive enkelte mennesker hinsides alle grenser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan kunne folk fra helsevesenet, de som kanskje visste mest om tobakkens skadevirkninger, fortsette å røyke?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe