Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Jeg vet ikke om guttene i korridoren ville ha betegnet atferden min som voldelig. Mennene i landsbyen brukte aldri det ordet, det fantes ikke i munnen deres. For en mann var vold noe naturlig, noe selvfølgelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Overbevise seg selv om at det dreide seg om galskap, som var å foretrekke fremfor å ha en homo til sønn

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg reagerte med overraskelse, selv om det ikke var første gang noen sa lignende ting til meg. Man blir aldri vant til krenkelser

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi sa ingenting til hverandre. Jeg ba ham slå på radioen for å jage vekk den trykkede stemningen som stillheten forårsaket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje stolthet i bunn og grunn er det første symptomet på skam.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det gjaldt å unngå å bli slått andre steder, i skolegården, foran de andre, unngå at de andre ungene så på meg som han som ble slått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man blir aldri vant til krenkelser.
Følelsen av maktesløshet, av å miste likevekten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi ventet på at tiden skulle gå, eller snarere at den skulle komme.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl