Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Pirjeri la merke til at det uhyre sjelden dukket opp noen finner i engleskaren. Når så skjedde, var de som regel lekpredikanter, troende kvinner og kulturkritikere, i nevnte orden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gabriel mente at Gud var blitt nokså deprimert i det siste, et tegn på det var hans trang til å oppholde seg i denne mugne, forfalne og gudsforlatte borgen.
Sankt Peter bemerket at den ikke var gudsforlatt nå, Gud var jo til stede akkurat her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og så den nye ordningen her, ukeprogrammer, handlingsplaner og hele pakka. Det var annerledes før, under den gamle Gud. Denne nye ledelsen får meg til å spy.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Pirjeri fikk lyst til å bebreide Moses for at han bar nag til selveste Gud, men så tenkte han over det hele fra Moses' ståsted. Han innså at det måtte føles bittert å gå med det surpompete folket i 40 år i ørkenen og ikke engang nå fram etter alt slitet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAvaHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaKirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaLillevi