Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jeg var sunket så dypt at hvis jeg hadde valget mellom å elske en kvinne og å lese en bok om kjærlighet, så ville jeg vakgt boken.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sammen med traneskrikene hørte jeg enda en gang den fryktelige røsten inne i meg som sa at alle mennesker har bare ett liv, noe annet finnes ikke, og at gledene må vi finne her på jorden; senere finner vi ingen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Hør her lille venn; hverken de syv himlene eller jordens syv etasjer er store nok til å romme Gud, men menneskets hjerte er stort nok til å romme ham. Derfor må du ta deg i vare for å såre et menneskehjerte, Alexis"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl