Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi har hender for at andre mennesker skal kunne holde i dem. De bør ikke utelukkende tjene som haukevagler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gode gamle England er et imaginært sted, et landskap bygget opp av ord, tresnitt, filmer, malerier, pittoreske graveringer. Det er et sted folk har fantasert frem, og folk lever ikke særlig lenge og ser ikke så godt etter. Vi er ikke så flinke til å forstå målestokk. Det som lever nedi jorden, er for smått til å bry seg om, klimaendringene for store til å ta inn over seg. Tid er vi heller ikke flinke med. Vi husker ikke hva som levde her før oss, vi klarer ikke å elske det som ikke finnes. Ei heller klarer vi å forestille oss hva som blir annerledes etter at vi dør. Vi lever vårt tilmålte tidsløp og knyter våre knuter og rep utelukkende for oss selv. Vi søker trøst i bilder og feier åsene rene for historie.

Historie, men også liv. Dette minner kanskje om gode gamle England, men det ligner overhodet ikke landet slik det var for fire hundre år siden, eller bare hundre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det eneste som hjelper mot ensomhet, er å være alene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Dolly DuckIngeborg GBenedicteKristin HolvikIngunn ØvrebøMonica CarlsenLailaBertyBjørg Marit TinholtIdaHilde Merete GjessingMarianne MRositaDaffy EnglundHeidi LAtmanJulie StensethvaskeklutEli HagelundSynnøve H HoelMariarMaritkntschjrldVannflaskegretemorAnna-PiasusannaKaroline in WonderErikNeda AlaeiLeseaaseAnniken LMarianneSigrid Blytt TøsdalSimen "Boktimmy" IngemundsenOleLisbeth Kingsrud KvistenTine Sundalritaoline