Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Verdenssituasjonen med barneøyne: Bob Geldof arrangerer "Live Aid" til inntekt for dem som er rammet av hungerskatastrofen i Etiopia, superstjernene synger "We are the world" for å hjelpe til, Jørn Hoel synger "Inkululeko", Jahn Teigen synger "Glasnost" og Berlinmuren faller.....Det er "Nei til prøvesprengninger", "Ja til Greenpeace", "Nei til pels", "Nei til rasisme", "Ikke mobb kameraten min" og "Ungdom mot atomvåpen". Det er Bellona, Enøk kampanjer, og sparedusjer - og AIDS, - sykdommen man kan få hvis man går barbeint og tråkker på en mygg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg husker at bestekameraten min fikk lus, og redselen da det gikk opp for meg at vi hadde bytta luer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk stort sett ikke lov til å se på "Dynastiet", -med ett unntak - når mamma var på foreldremøte og jeg måtte gjenfortelle handlingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Portveien 2 var sånt vi som var litt større ikke skulle like, men vi så på det og likte det i stillhet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi var aktive skapninger med lopper i blodet og six- packs. Vi lekte Sølvpilen i skogen, lagde hytter, drømte om å bli Maradona og Erik Soler, gikk bananas på breakekurs, og spilte slåball til alle blokkvinduene var smadret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Cecilie (F.1978) - I Nittedal var du skikkelig fin hvis du kom i bursdagsselskap med fletta rottehale. Alle gutta hadde det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing