Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

To lose one parent may be regarded as a misfortune; to lose both looks like carelessness.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har en tendens til å se det vi ønsker å se.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det ville snart gå opp for meg at Natalie hadde det jeg kaller langsom skjønnhet, av den typen som du ikke legger merke til med en gang, men så blir du plutselig slått av den, og den blir bare sterkere, og hun blir vakrere for hver gang du ser henne, og du kan ikke begripe at du ikke alltid har ment at hun var absolutt strålende vakker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Smertefulle minner snek seg ikke bare inn - de skjøv opp døren med et brak, alle sammen og alle på en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi mennesker ser ut til å være av den oppfatning at vi selv er spesielt komplekse, mens alle andre er noe enklere. Det er selvfølgelig ikke riktig. Vi har alle våre egne drømmer og håp og behov og lyster og hjertesorger. Vi har alle vår egen spesiell utgave av galskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Studenter kan ikke tenke seg at professorer har noe privatliv, på samme måte som de ikke kan tenke seg at foreldre har sex.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror du på kjærlighet ved første øyeblikk? Ikke jeg heller. Men jeg tror derimot på en sterk tiltrekning ved første blikk, og at den er noe mer enn bare fysisk. Jeg tror at av og til - kanskje en eller to ganger i livet - kan en bli så voldsomt og så øyeblikkelig tiltrukket av en annen at det føles sterkere enn magnetisk kraft.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

The simple Francis Bacon axiom, one we constantly stressed to our students, applied here: Knowledge is power.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Part of the human condition is that we all think that we are uniquely complex while everyone else is somewhat simpler to read. That is not true, of course. We all have our own dreams and hopes and wants and lust and heartaches. We all have our own brand of crazy.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

She's a free spirit, you know. When you set a free spirit free, it flies off. That's what it's supposed to do.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen