Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Einhleypur, en som løper alene, er det islandske ordet for singel. Det er like greit å lære seg det først som sist, å løpe alene. Livet er en maraton, ikke en stafett, det finnes ingen du kan gi pinnen videre til når du ikke orker mer. Du må bare stå videre i det.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg vil vise henne at jeg er viking, at jeg kan drikke alle russerne i verden under bordet. Om så hele Den røde armé var her, skulle jeg drukket dem så kraftig under bordet at Stalingrad framstod som et AA-møte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Om Sult skriver han at det er en "bok for en spesiell type nervesvake intellektuelle, typer som folk flest kan oppfatte som 'dekadente'."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Som Bjartur fra Sumarhús sier: Et menneskeliv er så kort at vanlige folk ganske enkelt ikke har råd til å bli født.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

somniferumAjiniakraMartinenTuridSigmundLibraritas vReidun SvensliNatalieKaroline RøyskattRune U. FurbergNeda AlaeiArne SjønnesenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTorill Elisabeth RevheimMaria Festli EriksenLeseaaseSissel ElisabethLailaAtmanBjørg L.FindusDolly DuckIngrid Urdal StøleSigrid NygaardNorahKirsten LundSol SkipnesVigdis VoldGodemineSynnøve H HoelKjell MagneKirsti Vettran NederhoelTone SundlandAnita NesssveinBenedicteReadninggirl20TralteDinaJon Rye