Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Jeg tror det farligste er når folk skyver ansvaret over på andre og slutter å ta stilling og gjøre noe selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For i likhet med spilt vann går det aldri an å ta tilbake det man en gang har sagt og gjort.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hver gang han hadde nådd et etterlengtet mål, viste det seg alltid at det bare var et nytt startpunkt. Det var umulig å komme til noe endelig mål. Det fantes bare ett mål, og det var livets slutt. Og når man hadde nådd så langt, var det meste for sent.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var en del av alderdommens tyranni at man hadde så god tid til å tenke på fortiden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Aldring var ikke noe annet enn en langtrukken lidelse. Et fremmed ansikt stirret mot henne i speilet. Som ved et trylleslag var ungdommens forventninger blitt forvandlet til alderdommens skuffelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Livet. Et lite glimt mellom to evigheter.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Han ble stående i det de kalte biblioteket. Mørkebrune, veggfaste bokhyller fulle av litteratur. Likevel hadde ikke plassen strukket til. Bøkene hadde spredt seg som en pest over hele huset og stadig krevd nye bokhyller.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi har så lett for å tro at det er øyeblikkets begeistring og ekstatiske følelsesrus som gir oss lykke, men kanskje det i stedet bare er motet til å våge å slå seg til ro og være fornøyd med det som er.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal