Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

«Meningen med latter er å unngå å bli sinnsyk»

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Latter i riktig øyeblikk er et bevis på intelligens.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg lurte på hva som best kunne massere sjelen: musikk eller humor. Det finnes psykiatere som sier at under latterens fortryllelse lever mennesket fullstendig fritt og harmonisk og strålende. En stakket stund blir de mørke, mugnende kroker og sprekker i sjelen luftet ut og renset.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Unmensch, like siden Krystallnatten hadde jeg syntes det var en mer passende betegnelse enn Übermensch.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er min faste overbevisning at humor dreier seg om halsstarrig å nekte å la tragedien få siste ord.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Humor er å slippe unna. Den setningen hadde jeg hørt ofte nok. Jeg lurte på om et menneske kunne unnvike lidelse ved ganske enkelt å gå forbi med en latter. Eller måtte man først gjennom tragedien for å kunne legge elendigheten bak seg? Er det bare da latteren har verdi? Er humor først humor når lidelsen er bearbeidet?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bedre å bo i et hjørne på taket enn med trettekjær kvinne i felles hus.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Inspisient Henri Touissant så på teateret som et renseanlegg. "Mennesket er kanskje dårlig", sa han med ettertrykk, "men det kan holde seg selv i tømme ved å oppleve forrådet, sjalusien eller mordlysten i en godt oppført Macbeth eller Elektra." Også humor så han på som en buffer mot ondskapen. Latter setter i perspektiv. Latter fører til avslapning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun hadde grepet armen min og slapp ikke taket. Jeg ble uvel på tanken på at jeg om litt måtte gi slipp på henne. Helena. Det het hun. Helena Weiss.
"Ikke glem det" sa hun
Jeg lyttet til fottrinnene våre, og andres. Jeg ville si noe vakkert, noe vittig, eller i det minste noe originalt, men jeg klarte ikke å komme på noe.
"Jeg glemmer deg ikke"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo Larsen