Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg sier ingenting. Jeg er altfor opptatt med å holde meg fast i porselenet som rammer inn den utydelige konturen av ansiktet mitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For Einar begynte ting å falle fra hverandre helga før bursdagsfeiringa vår. Han og kona hadde grillet på terassen, og Einar ble sittende igjen med en siste øl da Brit gikk inn for å se tv. Det var en fin kveld, første gangen de brukte grillen den våren, og det er mulig en siste øl ble både to og tre og fire før Einar bestemte seg for at nok var nok, men da han skulle reise seg, spjæret stoffet i campingstolen, og han ble sittende fast som i ei kjempemessig bjørnesaks. Til å begynne med hadde han ledd, men da Brit ikke reagerte på ropene hans, ikke kom ut for å si god natt, hadde han fått panikk. Jo mer han basket for å komme fri, desto mer satt han fast. Da Brit oppdaget ham ute på verandaen neste morgen, visste Einar at dette var den siste spikeren som lukket igjen den kista de en gang hadde kalt et ekteskap.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Karoline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaaseMarit HåverstadIngunn STone Maria JonassenRufsetufsaIdaMarianne  SkageAnneWangHanneReadninggirl20Morten Bolstadingar hSynnøve H HoelSiljeKristine LouiseBerit RKristinMcHempettMadameDemeterTine SundalElin SkjerengRune U. FurbergHarald KEmil ChristiansenMonica CarlsenGodemineVeronicaKGunn DuaasJune PlutonikaTatiana Wesserlingelme