Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Nesehårene hans er utrimmet, og de skjelver som edderkoppbein når han blåser på teen. Han er ustriglet - noe som er et tegn på sunnhet, etter min mening.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg håper du kan tilgi min mangel på mot

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han gråt, og hun gråt hun også, men tårene deres blandet seg ikke, de rant parallelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mulig det hadde vært lurt å snakke med noen om sinnehåndtering. Jeg er sikker på at de kunne lære deg noen nyttige mestringsteknikker

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun hadde håpet at han ville gi henne en sjanse til å forklare seg når det første sjokket hadde lagt seg, at hun skulle få lov til å forklare ham alt med sine egne ord. I stedet har han bare amputert henne, som om hun skulle vært en koldbranninfisert kroppsdel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kan si at Nancy hadde fått akutt empati, det var blitt en slags ekstremsport for henne. Hun var den mest empatiske personen man kunne tenke seg, men selv hun visste at det hun søkte var uoppnåelig. Det vil ikke si at hun ikke prøvde. Hvis noen var i stand til å forstå hvordan andre hadde det, var det Nancy. Det var færre lag mellom henne og verden enn hos noen andre. Hun hadde en helt spesiell evne til å sette seg i andres sted og komme tett innpå dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Robert tror han er den sterke av dem, men det er han egentlig ikke. Ekteskapet er skjørt, ikke bare deres, men alle ekteskap. Det er en balanse man må ta hensyn til, og hun mener at hun har lyktes i å opprettholde deres.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet er for kort til å kastes bort, sier han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det krever mot, eller hva? Å løfte masken og se hva som befinner seg under den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille Grimeland