Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

"Når alle er enige," stemmen til Taggart ble med ett skingrende, "når folk er samstemmige, hvordan våger én mann å være uenig? Med hvilken rett? Det er det jeg gjerne skulle visst - med hvilken rett?"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Mr. Rearden," sa Francisco med høytidelig og rolig stemme, "dersom du så Atlas, kjempen som bærer jorden på sine skuldre, dersom du så at han stod med blod rennende nedover brystet, med knær som var i ferd med å knekke sammen, med armer som skalv, men som fremdeles forsøkte å holde jorden oppe med sine siste krefter, og desto mer han anstrengte seg, desto tyngre hvilte jorden på hans skuldre - hva ville du rådet ham til?"

"Jeg... vet ikke. Hva... Kunne han gjort? Hva ville du rådet ham til?" "Å riste på skuldrene."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke mulig for et land å nyte sin rikdom i en verden som sulter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hersker bred enighet om at den frie økonomien for øyeblikket er oppe til vurdering. Dersom den ikke demonstrerer sin sosiale verdi og er seg sitt sosiale ansvar bevisst, vil ikke folket tolerere den lengre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl