Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg liker en verden som - hvis du er flink - ikke krever regnskap. Ikke fører rapporter. Ikke har konsekvenser. Som de fleste bare drømmer om, regner jeg med - og når de er redde, er det fordi drømmer ofte blir mareritt. Jeg vet det. Tro meg, jeg vet det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tausheten var det eneste plagget de ikke kunne dra av meg. De kunne tvinge meg til å åpne beina, men ikke munnen. Jeg har hørt at man skal snakke om sånne ting. Vrenge innsiden ut og rope se, her er sårene mine. Her er riftene fra skjedeveggene og helt inn til hjertet, blandet med to år gammel størknet sæd. Det var ikke noe for meg.
Det var mange nok som så på når det skjedde, og de ventet på tur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ConnieKaramasov11Hilde H HelsethMads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeIngebjørg