Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Det å bli lykkeleg handlar mykje godt om å velje dei rette punkta å sjå og forstå livet sitt ut frå.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det å tore å bøye seg for eit betre argument er eit viktig kjenneteikn på ein sann intellektuell...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når ein ser alt som forteljingar, blir ein blind for den verda som forteljingane refererer til til slutt, og da ser ein naturliegvis ikkje konsekvensane av det ein fortel heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men nei, dette går ikkje, slik kan eg ikkje tenke, det var nettopp dette eg hadde tenkt å slutte med, og no må eg la være å spekulere og forhalde meg til det eg faktisk veit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

(...) var Rikard ein litt kortare, men langt kraftigare gut med ein sunn og frisk hudfarge som-når eg ser han for meg no i dag-får meg til å tenke på kald mjølk, grovt brød og lange skiturar i fem minus

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dei forstod ikkje at Rikard hadde ein oppførsel som gjorde at dei sjølve begynte å føle seg som dårlege og moralsk forvakla menneske når dei var i nærleiken av han. Eller dei forstod det kanskje, men som barn var dei ikkje i stand til å sette ord på det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg let meg sjølv falle bakover, slår ut med begge armane idet eg treffer madrassen, og blir liggande og sjå i taket.
-Eg veit jo det, men... det er jo ein såpeopera, alt saman. Så mange følelsar og så mykje drama. Eg får lyst til å rømme, til å stenge ut alt saman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg var ikkje eit sånt barn med briller som skreiv dikt i skjul, for å seie det slik. Ikkje var eg nokon lesehest heller.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund