Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 28 sitater

Lykken er en ustadig gjest i menneskers liv. Ingen vet når den kommer - og ingen vet når den går.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Meningen ved livet er kanskje at vi skal kjempe oss tålmodig fram gjennom alle tvil og alt det uforståelige , og aldri gi opp. Så når vel hver især den modning en har evne og kraft til, og modningsgraden blir da livsresultatet for enhver av oss. Noen rekker kort fram, andre når langt, men spørsmålet er, om en har gjort sitt beste.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hva er vel i verden som å komme fra slitsom langreis i kulde og blåst - i hus til varme og hvile ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Julestria på Bjørndal var ikke til å komme gjennom for et alminnelig menneske, og fru Kruse takket sin skaper for at hun ikke var av de alminnelige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En mann som har båret på livets uhelberdeligste sykdom i nesten tre årtier, har blir ikke helbredet på EN dag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mennesker som lever på siden av livet og ikke får del i andres gjerninger og ord, de kan øves opp til å se og høre det minste småtteri, og dra slutninger med større forståelse enn de som står midt oppi livets gang.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men de som regnes for fine og veike i verden, kan undertiden ha en styrke som ikke viker selv for en kraft som skremmer alle ellers.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

De forandringer mennesker undergår - med alder og år, de skrider så saktelig fram fra dag til dag, at det skal skarpe øyne til å se forandringen hos dem en til daglig lever samen med.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

God mat gjør drengen lat.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var Guds vrede som var over ham, ja. Det nyttet ikke å bla i bøker for slikt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R