Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 24 sitater

Skiftende er menneskers sinn - vanskelig å temme som villmarkas rovdyr.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Velstand og makt grodde ved dag og kveld.
Men over dreiv skygger.
Gjengjeldstanker, stolthet og trass mot alt; de tre urtene grodde frodig opp med velmakten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å fri seg fra pengebesettelsen er livets vanskeligste kunst.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Han fikk her sin første påminnelse om hva han før hadde hørt, at det ikke var aldeles nødvendig å være enfoldig for å være bonde.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Ja, her kommer jeg, Adelheid, sa hun.-Jeg pigger og går mot døden så fort jeg kan, men det går saktere og saktere med meg, så du må tåle meg noen år til. Adelheid smilte til hennes beske munterhet og ba henne til bords.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er den lange krigen jeg sitter og tenker på- den inne i oss- og der har du ikke vært noen krigsmann. Du har fulgt lystene dine støtt, aldri holdt igjen, og slikt blir til ulykke for en sjøl og for alle omkring en.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lykken er en ustadig gjest i menneskers liv. Ingen vet når den kommer - og ingen vet når den går.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Meningen ved livet er kanskje at vi skal kjempe oss tålmodig fram gjennom alle tvil og alt det uforståelige , og aldri gi opp. Så når vel hver især den modning en har evne og kraft til, og modningsgraden blir da livsresultatet for enhver av oss. Noen rekker kort fram, andre når langt, men spørsmålet er, om en har gjort sitt beste.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hva er vel i verden som å komme fra slitsom langreis i kulde og blåst - i hus til varme og hvile ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Julestria på Bjørndal var ikke til å komme gjennom for et alminnelig menneske, og fru Kruse takket sin skaper for at hun ikke var av de alminnelige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KBertyKaren RamsvikYvonne JohannesenLesevimsaKaroline in WonderVannflaskeJulie StensethTone Maria JonassenEvaRisRosOgKlagingReadninggirl20Øystein LIna Elisabeth Bøgh VigreTonesen81Monica  SkybakmoenHanne MidtsundMagnus TangenRandiALeseaaseTone SundlandTheaDinaIngunn ØvrebøLeselenaOmar ZavalaJan Erik  OlsenBeathe SolbergKirsten LundRita KathrineKristin F. JørgensenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienLinnRune U. FurbergsveinHarald AndersenTjommibeaverkriekAlice Nordli