Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Vi hadde aldri vært på cruise før, Adrien og jeg. De ekteparene som bestemmer seg for denne formen for reise, er de som har prøvet alle andre muligheter. Safari i Afrika er for slitsomt, fottur i Nepal er farlig, seiling på Nilen har man allerede gjort to ganger før, dessuten er det umulig på grunn av en forstuing, og den siste skiferien vår endte i gips! Juleferie med Club Med er ikke å tenke på lenger, fordi barnebarna er over den alderen da de liker å more seg sammen med besteforeldrene. Dermed gjensto en båttur hvor man tar med seg hver sin kokong, hver sin elendighet og hver sine piller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alder er en godt bevoktet hemmelighet. Sier man at noe skyldes alderen, er det som å prøve å beskrive snøen for mennesker som lever i tropene.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla