Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Vet du hvordan det føles å aldri bli favorisert? sa hun i stedet. Hvordan det føles å alltid være midt på treet og aldri få spesiell oppmerksomhet? det er nesten som man ikke eksisterer. Du blir tatt for gitt. Blir aldri det naturlige midtpunktet, ingen gjør stas på deg. Og hele tiden blir en person som i ens egne øyne er jevnbyrdig - skjemt bort som om han skulle vært den utvalgte, født for å glede sine foreldre og menneskeheten i evig tid. Man står på sidelinjen og betrakter dette dag dag etter dag, uke etter uke, år etter år, og det gir seg aldri, beundringen vokser derimot , og med årene blir det nesten... nesten som en dyrkelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å være lei av seg selv. Denne skapningen som er deg selv og som man ikke får ut av hodet. En klarer å få skapningen ut av hodet i perioder, men den kommer alltid tilbake og begynner på den samme gamle historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun sa at mobbingen hadde vært verst, den hadde fått henne til å føle seg som taper. Tilslutt får man nesten det samme synet på seg selv som mobberne har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Senere besøkte gutten meg, mye senere, da han hadde flyttet hjemmefra, og fortalte meg hvordan han hadde opplevd den skjebnesvangre kvelden. Etter det har jeg ofte fundert over hvordan en enkelt episode kan sette sitt merke på menneskers liv for alltid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det fins ikke noe verre enn å undertrykke barn med streng oppdragelse og komme med krav som er umulige å oppfylle. Og da snakker jeg ikke om streng oppdragelse i den forstand at barna kan være trassige og har behov for grenser og veiledning, det er noe helt annet. Man skal selvfølgelig gi barna en oppdragelse, det er jo nødvendig. Jeg snakker om å ikke la barn få være barn. At de ikke får nyte det å være det som de vil være, men blir kuet og til og med brutt ned for å være noe annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han hadde hørt snakk om hip-hop på jobben, men hadde lenge trodd det var et annet ord for å hoppe hoppetau.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee