Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Jeg tror hun siterte noen. Og man siterer ikke dumme folk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

-Hvis man bare skal gjøre ting som er lurt, opplever man veldig lite.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg har aldri sett pappa gråte. Men i natt hadde han en lekk kran som ingen rørlegger kunne fikse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Jeg tror jeg gjør altfor lite som jeg angrer på etterpå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er det mange jenter på en fest, er det en bra fest. En fest med bare gutter kunne like gjerne vært en fotballkamp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pappa tror han blir en mer interessant person om han vet underlige fakta om dinosaurer og rar forskning og verdenshistorie og sånt som ikke alle andre vet. Jeg tror dette er en av grunnene til at mamma og pappa så skjelden blir invitert bort.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når jeg blir gammel, skal jeg skaffe meg en løgndetektor. Jeg tror gamle folk blir servert enda mer bullshit enn ungdom. Men innen den tid finnes det sikkert hjerneskannere og piller mot alder. Hvem vet, om sytti år er jeg kanskje både yngre og klokere enn nå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så flink du er. Det er nok de fire ordene foreldre oftest sier til sine barn. Og det er nesten alltid løgn. Barn er bare flinke hvis man sammenligner dem med idioter og folk som ikke kan noen ting. Du er ikke flink til å spille piano når nesten alle som spiller piano i verden er bedre enn deg. Du synger ikke pent når sangen får fugler utenfor det åpne vinduet til å rømme til Syden midt på sommeren. Noen som lurer på hvor alle disse dårlige sangerne på Idol og X-faktor kommer fra? Jo, de hadde foreldre som har fortalt dem at de er flinke. Hadde foreldrene virkelig elsket dem, hadde de fortalt avkommet at sangen deres suger herfra til Istanbul! Still for faen ikke opp på Idol og drit ut hele familien! Da skal jeg gjøre deg arveløs!
Jeg gleder meg til jeg en dag skal bli pappa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men problemet her i verden er ikke for lite positivitet. Noen må holde igjen litt så ikke alle tar helt av!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg tror gatelykter gir verdens tristeste lys. En katt jamrer langt borte. Jeg liker den katten. Noen prater hyggelig sammen i en hage bak en høy hekk. De burde fått juling.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad Wøienedgeofaword