Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Naturligvis klarer vi oss, svarte mummimamma. Jeg sitter her og venter på vårt nye hjem. Det er bare skurker det ender ille for. Si ikke det, utbrøt Homsen. Jeg kjenner skurker som aldri er ute for noe farlig. Så kjedelig de må ha det, sa mummimamma forbauset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Teater er det viktigste i verden, for der viser man folk hvordan de kunne være, og hvordan de lengter etter å være, bare at de ikke tør, og hvordan de er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så fint livet er innrettet, tross alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg drømte at jeg fikk en hel masse nye slektninger, fortalte Filifjonka. Det ville vært fælt, akkurat nå som jeg har blitt kvitt de gamle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor gråter du? spurte Homsen.
Jeg vet ikke, det er så deilig, svarte Misa.
Men man gråter da fordi noe er sørgelig? innvendte Homsen.
Ja - månen, sa Misa unnvikende og pusset nesen. Månen og natten og melankoli sånn i sin alminnelighet ...
Ja, ja, sa Homsen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er så mye man ikke forstår, sa Mummi-Mamma for seg selv. Men hvorfor skal man i grunnen ha allting akkurat sånn som man er vant til?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun burde lokke meg med honning, tenkte My. Og gi meg juling når jeg kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje blir det storm, sa hun (Mummimamma) for seg selv og sukket lykkelig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg vil være primadonna, utbrøt Misa. - Men jeg vil ha en trist rolle. En rolle som man skriker og gråter i.
Da må du spille i et sørgespill, et drama, sa Emma. - Og dø i siste akt.
Ja, utbrøt Misa, rød i kinnene. - Tenk å få være en helt annen enn den man er!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjoler, kjoler, kjoler. De hang i uendelige rekker, i hundrevis, den ene tett inntil den andre så langt hun kunne se, skinnende brokade, lette skyer av tyll og svanedun, blomstret silke og nattsvart fløyel, og overalt lynte paljetter i alle farger i små forte glimt som fyrlykter.
Snorkfrøken gikk overveldet nærmere. Hun tok forsiktig på dem. Hun tok hele fanget fullt og trykket dem mot nesen, mot hjertet. Det raslet i kjolene, de luktet støv og parfyme, de begravde henne i myk mangfoldighet. Plutselig kastet Snorkfrøken alt sammen fra seg og stod på hodet en liten stund.
Det er for å falle litt til ro, hvisket hun for seg selv. - Jeg må bli rolig, ellers eksploderer jeg av lykke. Det er for mange...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R