Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Om hun savnet ham? Hun ville forsvinne i ham. Knytte armene hans om seg som en fatle. Hvis hun avslørte hvor mye hun trengte ham, ville han rømme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eleanor hadde rett: Hun så aldri fin ut. Hun så ut som et kunstverk, og kunst skulle ikke se fint ut; det skulle få en til å føle noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det at Tina gikk i gymklassen til Eleanor var bare helt logisk - for gym var en forlengelse av helvete, og Tina var så avgjort en djevel. En miniatyrdjevel. Nesten som en lekedjevel. Og hun hadde en hel gjeng med hjelpedjevler, alle kledd i matchende gymdrakter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen ganger lurte Park på om Steve var sammen med Tina fordi hun fikk ham til å ligne enda mer på et monster. De fleste jentene fra Flats var små, men Tina kunne ikke være høyere enn 1,50. Og da regnet han med det gigantiske håret. På ungdomsskolen var det en fyr som pleide å erte Steve med at han ikke måtte gjøre Tina gravid fordi kjempebabyene hans kom til å ta livet av henne. "De kommer til å sprenge seg ut av magen hennes akkurat som i Aliens" sa han. Steve brakk lillefingeren sin i trynet på gutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie