Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Tja, jeg vet det har å gjøre med biblioteker og Noviser og folk som blir innbundet og bøker som blir brent, men ikke noe av dette gir mening for meg. Kat og Neel vet ikke mer enn det de har sett på pc-en min: en sekvens av lysende punkter som beveger seg mellom hyllene i en underlig bokhandel. Om man søker på "ubrutt bokrygg" svarer Google: Mente du brutt bokrygg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En mann som går raskt gjennom en mørk og ensom gate. Raske skritt og tung pust, undring og forventning. En bjelle over en dør og lyden den lager. En bokhandelmedhjelper, en stige og et varmt, gyllent lys, og til slutt: den riktige boken I det riktige øyeblikket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om jeg hadde fortalt ham at Starbucks ville introdusere en ny latte med duft av bøker,ville han kanskje sagt det samme: Fabelaktig! Euforisk! Essensielt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enkelte av dem arbeider virkelig hardt. Hva driver de med? Gutten min sa han med hevede øyenbryn. Som intet kunne være mer innlysende: De leser!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Hvordan kan jeg vite det?Har hjernen min en app for slikt?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"The shelves were packed close together, and it felt like I was standing at the border of a forest, not a friendly California forest, either, but an old Transylvanian forest, a forest full of wolves and witches and dagger-wielding bandits all waiting just beyond moonlight's reach".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa