Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det var et av mitt livs mest angstfylte øyeblikk da jeg sto og så ham komme seilende over kanten på stupet. Det så først ut som han skulle gå rett i steinene. Men han hadde åpenbart hoppet på ski før, og hang langt fremover skiene i luften. Skiene strøk så vidt over de siste store steinene. Han landet trygt i snøen, og sto bredt med jamsides bein videre nedover. Med en gang skiene mistet fart sto han oppreist igjen, og staket for å komme fortest mulig frem til meg. Jeg trodde det hadde rablet helt for ham. Men da jeg fikk se ansiktet i kikkerten var det liksom verken noen redsel eller noen panikk der – bare en manisk overbevisning om at han måtte komme seg helt ned og frem til meg så snart som mulig. De siste hundremeterne han fløy frem her i dalbunnen, gikk armene hans så raskt at man knapt kunne se dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes en del mennesker som en eller annen gang i livet har opplevd noe så vanskelig og smertefullt at de aldri kommer over det. De blir menneskefluer, og nesten hele deres tilværelse kommer senere til å kretse rundt det som skjedde. Lik fluer over en avfallshaug, for å bruke et enkelt bilde.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie