Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 22 sitater

I don't want to be married just to be married. I can't think of anything lonelier than spending the rest of my life with someone I can't talk to, or worse, someone I can't be silent with.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lord Tobias, som fikk panikk av alt oppstyret, tilkalte kapteinen på yachten sin og befalte ham "Gjør skipet klart!". Igjen skulle vi laste båten med sølvet hans, maleriene hans, nipsgjenstandene hans, og hvis det var nok plass, konen hans, og med det samme sette seil mot England.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der så jeg hva hun mente med en vidunderlig overraskelse. Over murene så det ut som om himmelen sto i brann – lavt svevende skyer i rødt og lilla, opplyst med mørkt gull nedenfra. De skiftet form og farge etter hvert som de raste over himmelen. Vi sto der, hånd i hånd, inntil himmelen mørknet.

Jeg kan ikke huske at jeg i løpet av hele mitt liv har innledet et vennskap på denne måten – å bli ropt på for at vi sammen kunne betrakte fargene på himmelen. Jeg tror ikke noen utenfor et slikt sted vil kunne skjønne hvor mye det betydde for meg å tilbringe et stille øyeblikk med noen. Vi tilbrakte bare noen få slike stunder sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Han kunne ha pratet en engel ut av himmelen dersom han valgte å snakke, hvilket ikke er ofte nok for meg. "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reading good books ruins you for enjoying bad books.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Perhaps there is some secret sort of homing instinct in books that brings them to their perfect readers. How delightful if that were true.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stakkars gamle mann, som for alltid måtte gjøre botsøving eller forsoning eller fasting eller pisking av seg selv med et knudrete tau. Alt dette fordi han var født i synd - og i synd skulle han bli inntil sitt livs siste minutt, da først ville han motta Guds nåde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan kan man ha en diskusjonsgruppe om bøker, hvis bare en av personene i gruppen har lest boken. Det er selvfølgelig ikke nok eksemplarer til alle! Han sa at kveldens taler bare hadde en jobb, å inspirere de andre til selv å ville lese boken. Noen kom til å gjøre det, og da, kanskje måneder senere, privat eller foran foreningens medlemmer, ville de diskutere boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ingen frier, selv om det kanskje finnes en halvveis, delvis seriøs på gang. Jeg tenker iblant at jeg foretrekker friere i bøker, heller enn i levende live. Hvor forferdelig, bakvendt, feigt og mentalt skrudd ville det ikke ha vært om det viste seg at det var slik.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg så en bitteliten kirke, hver tomme var dekket av mosaikk fra splintret porselen og knust keramikk. En prest skal ha gjort dette helt alene - han må ha hatt med seg en slegge på sognebesøkene sine.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie Uvaag